Page 1 of 1

quick car question

PostPosted: Fri Jan 09, 2004 3:54 pm
by mofiki
hey my car has recently been hesitating whenn i accelerate and on the occation stalles when i put it into nutral ive changed the spark pluggs and the ht leads and put injector cleaner in the damn thing a few times. ive hrd that it could be anything from my clutch to my transmitition ect so any one know anything it could be

PostPosted: Fri Jan 09, 2004 4:28 pm
by Alxa
Call CarTalk :D

...

Sorry got no ideas :-/

PostPosted: Fri Jan 09, 2004 11:57 pm
by Yari
You probably just have to tighten up your cloits.

PostPosted: Sat Jan 10, 2004 6:35 pm
by 02BlueFirehawk
What kind of car is it?

PostPosted: Sun Jan 11, 2004 7:02 am
by BDSMurphyMcManus
dont have a clue. :(

PostPosted: Sun Jan 11, 2004 8:12 am
by mofiki
its a 90 vw jetta 1.6L , 4cil, fuel injected

PostPosted: Sun Jan 11, 2004 2:48 pm
by Junglestud
When you say leads I assume you mean spark plug wires? Also, did you replace the distributor cap & rotor while you were at it? That is a common fault for misfiring conditions.

Also, your "my clutch to my transmitition" has nothing to do with the ignition system. :P

PostPosted: Mon Jan 12, 2004 11:14 am
by mofiki
yea on the wires and iguess ill try and change out the cap and rotor this weekend

CAR

PostPosted: Tue Jan 13, 2004 11:51 am
by Merlin
After you check the cap + rotor might want to check the Air and Fuel filter if it is external from the TANK the Air filter can cause that problem if it is clogged up hold the air filter up to the SUN if you can see light it is ok if not then replace it.

I had a 92 caviler that had the same problem found it was the timing belt had slipped and was causing poor acceleration and sputters.

Later Merlin

PostPosted: Tue Jan 13, 2004 1:58 pm
by Yari
I still say it's the cloits

PostPosted: Tue Jan 13, 2004 5:56 pm
by BDSMurphyMcManus
that wan't very funny, who the hell was that.